Mentenanta si Servicii Sisteme de Ridicat


Mentenanta si Servicii Sisteme de Ridicat

        Compania nostra este autorizata ISCIR pentru servicii RSVTI, pentru efectuarea montajului, repararea si verificarea instalatiilor de ridicat. Ne ocupam de mentenanta pentru o gama larga de sisteme de ridicata, automacarale, macarale turn, poduri rulante, motostivuitoare, nacele, elevatoare auto, transpalete manulale etc.

        De asemenea compania nostra ofera si partea de asistenta si configurare a macaralelor pod rulant, a macaralelor portal, a macaralelor pivotante si a multor altor tipuri de macarale, fiind parteneri ai companiei Podem din Bulgaria, producator de macarale cu o vechime de peste 60 de ani.

        In portofoliul nostru se regasesc companii ca: JCR Christof Services, Miras International, Stalker Media, Baurom, Cros Construct, Tristar Steel, Burom BM Invest, Latcost, Com Gaz Steel, Imsat SA, J.Christof E&P Services, 24 Ianuarie SA, Maco Sole Concept si altii.

        Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va consilia in legatura cu orice problema ce intra sub incidenta ISCIR si a legilor aferente .

Autorizatii si certificari


Portofoliu