Consumabile


Consumabile

        Suntem furnizori de materiale consumabile pentru numeroase activitati din sfera industriala, totodata furnizam solutii personalizate, consultanta tehnica, produse și servicii de calitate.

        Strategia noastra este aceea de a fi la curent cu toate informatiile de specialitate din acest domeniu, investind continuu in pregatirea echipei de vanzari pentru a oferi informatii tehnice de actualitate care sa ii ajute pe clientii nostri sa reduca costurile si sa obtina cea mai potrivita alternativa pentru nevoile lor.

        Reprezentam numeroase branduri atat din Romania, cat  si din strainatate. Impreuna cu partenerii nostri locali si internationali venim in intampinarea clientilor cu o gama foarte diversificata de consumabile industriale.

        În cadrul magazinul online comercilizam produse profesionale de spalare si igienizare auto, fiind parteneri oficiali IBERCOMPOUND.

        Produsele Oil Center Research si Bestoilife acopera toate tipurie de uleiuri si vaseline industriale, precum: compusi pentru filete, lubrifianti pentru rulmenti, lubrifianti pentru motoare etc.

        In portofoliul nostru veti gasi o gama vasta de produse, precum: materiale abrazive; organe asamblare; scule pentru debitare, polizare si slefuire; instrumente de masura; unelete de mana si unelte electrice; echipamente de lucru si de protectie; uleiuri si lubrifianti...etc

        Echipa noastra va sta la dispozitie, oferindu-va solutii personalizate pentru afacerea dumneavoastra.

Autorizatii si certificari


Portofoliu