Impreuna avem grija de mediu


Impreuna avem grija de mediu

     Dezideratul nostru este acela de a desfasura activitati care sa aiba un impact minim si care sa respecte mediul inconjurator, astfel ca am dezvoltat un parteneriat impreuna cu IBERCOMPOUND, producator spaniol de solutii profesionale de spalare.  Gama foarte diversificata de produse si grija pentru mediul ambiant ne-au convins de faptul ca am fost inspirati in alegerea acestora pentru a ne fi alaturi in angajamentul pe care ni l-am asumat fata de clientii nostri.

     Ibercompound produce in fabrica proprie detergenti lichizi si pulbere pentru spalarea vehiculelor si a utilajelor (spălare automată, spălare cu înaltă presiune, spălare industrială, spălare manuală, produse de întreținere a instalațiilor și multe altele).

      Este singura companie din sector cu cele 3 certificari: ISO9001, ISO14001 si EMAS. Anul acesta, partenerul nostru a obtinut certificarea ISO 14001:2015. Acesta este un instrument de management premium dezvoltat de Comisia Europeană pentru companii pentru a evalua, raporta și îmbunătăți performanța lor de mediu.