Despre noi


Despre noi

       Compania noastra ofera o gama variata de servicii din sfera industriala. Suntem specializati in mentenanta echipamentelor industriale, in supravegherea si verificarea instalatiilor de ridicat (I.S.C.I.R.), in reparatia autocamioanelor si in comercializarea de consumabile industriale.

      De asemenea suntem distribuitori ai echipamentelor FRANK si OspreyFRANK, produse "Premium Quality" recunoscute la nivel mondial de cele mai importante companii din zona industriala. Totodata, suntem unic distribuitor al produselor de curatat Ibercompound, produse chimice de curatare pentru industria auto si uz industrial. In plus, in portofoliul nostru regasiti toate tipurile de uleiuri si vaseline industriale la cel mai inalt nivel de calitate fara a face rabat la normele ECO, fiind distribuitori in Romania ai BESTOLIFE si OIL CENTER. Mai mult decat atat, suntem parteneri ai companiei Podem din Bulgaria, companie cu o vechime de peste 60 de ani in proiectarea si fabricarea macaralelor.

     Deviza noastra este “Calitatea nu este niciodata un accident, este intotdeauna rezultatul unui efort de inteligenta. “ – John Ruskin

-Certificari: EN ISO 9001:2008, ISO 45001:2018, EN ISO 9001:2015, EN ISO 14001:2015.

-Autorizație R.A.R (reparații, întreținere și reglare funcțională a vehiculelor rutiere).

-I.S.C.I.R. (intretinere si montaj ascensoare; intretinere, revizie, reparatii si montaj macarale, stivuitoare).

-Licență de transport internațional nr 0219908.