Cariere


      Inca de la infiintare, compania noastra si-a dorit sa ofere un mediul de lucru placut si propice dezvoltarii angajatilor. Avand acest scop, ne-am angajat sa luam o serie de masuri si de actiuni care sa vina in sprijinul angajatilor nostri pentru a se simti motivati, valorizati, incurajati si recompensati.

      Din acest motiv, climatul nostru este unul deschis si flexibil, personalul nostru este incurajat sa isi aduca aportul in modul in care se desfasoara activitatea profesionala. Sunt sustinute schimburile de   idei sau de viziuni in ceea ce priveste maniera in care se deruleaza atat activitatea de zi cu zi, cat si directia in care se dezolta compania. In acelasi timp, fiecare angajat este incurajat sa identifice  solutii creative si inovatoare pentru provocarile cu care se confrunta compania. Pentru noi resursa cea mai valoroasa este resursa umana. Plecand de la aceasta premisa, eforturile managementului s-au concentrat intotdeauna pe oferirea tuturor mijloacelor necesare desfasurarii activitatii in parametri optimi si in conditii de siguranta.

      In stransa legatura cu cele amintite anterior, favorizam invatarea și dezvoltarea continua a angajatilor nostri pentru ca ne dorim ca echipa noastra sa se dezvolte si sa fie la curent cu cele mai noi informatii din sferele de interes, in acest fel eficientizam si simplificam modul de lucru. Pentru a putea atinge standardul de profesionalism dorit oferim periodic traininguri si cursuri de perfectionare/calificare. Recunoasterea eforturilor sustinute, a dezvoltarii si a evolutiei angajatilor se incadreaza in strategia noastra pentru a sustine un mediu de lucru sanatos in cadrul companiei. Dedicarea angajatilor nu a trecut niciodata neobservata, realizarile acestora au fost intodeauna recompensate ca atare.

      Daca esti interesat sa faci parte din echipa noastra, te invitam sa urmaresti anunturile de angajare de mai jos.